Du events
 
Oog voor elk event


Fotogalerij

Even voorstellen? De hieronder geportretteerde medewerkers kunnen ook u van dienst zijn.

Mijn naam is Semmy Brand. Afgelopen jaar ben ik afgestudeerd aan de opleiding travel & Leisure. Door middel van mijn opleiding heb ik verschillende stages gelopen in animatie teams. En daarom zit ik bij Du events helemaal op mijn plekje! Het sluit namelijk helemaal aan op mijn werkgebied, ervaring en hobby’s. In mijn vrije tijd ben ik regelmatig achter mijn gitaar en piano te vinden, daarnaast heb ik ook een grote passie voor zingen. Mijn doel is om de gasten van Du events een onvergetelijke tijd te bezorgen.

 

 Mijn naam is Lucas van Elten en ik ben binnen Du events verantwoordelijk voor fotografie en de mede organisatie. Ik ben een echte bezige bij en ben dan ook heel handig met mijn handen, zo kan ik bijvoorbeeld helpen met het klaar zetten van materialen voor u feest. Ook zal ik Dominique bijstaan in de organisatie. Ik kijk er naar uit om jullie allemaal te mogen ontmoeten.

 Mijn naam is Arnold Uitenbroek en ik ben binnen Du events verantwoordelijk voor het bewaken van de orde en de sfeer en voorzie de gasten graag van een drankje. Mijn beroep is vrachtwagenchauffeur, maar in mijn vrije tijd zet ik mij ook graag in voor maatschappelijke zaken. In het verleden stond ik achter de bar bij de voetbal, tegenwoordig sta ik in de jeugdsoos en voorzie daar de jeugd van een hapje en een drankje en zorg ik mede met hen voor een gezellige avond. Ik hoop te kunnen bijdragen aan een gezellige sfeer en u te ontzorgen door het bewaken van een goede sfeer.


Mijn naam is Annette Uitenbroek en ik ben binnen Du events mede verantwoordelijk voor de administratie en de hapjes. Mijn beroep is administratief medewerker. In het verleden was ik kaas, vleeswaren en brood verkoopster. Op zeer jonge leeftijd zorgde ik voor al voor hapjes voor grote groepen. Dit is ook iets wat ik echt vanuit huis heb meegekregen. Nog steeds doe ik dat graag in de privé sfeer en heb vele uren doorgebracht in de keuken, daar maakte ik lekkere hapjes. Vraagt u gerust naar de mogelijkheden voor een gelaagd feest.

Mijn naam is Dominique Uitenbroek. Naast mijn taken als eigenaresse bij Du events zijn er nog een aantal taken die mij goed liggen. Zo kom je mij vaak tegen tijdens een kennismakingsgesprek, als entertainer, gastvrouw en zit ik achter het grootse deel van de organisatie. Daarnaast ben ik ook nog twee dagen in de week werkzaam in het onderwijs. In mijn vrije tijd doe ik niets liever dan dansen, zingen en acteren.